Massages

 Relax the mind, restore the body, revive the soul.

Een massage tijdens de mooiste, intense en liefdevolle periode van je leven. Een massage omdat jij het verdient als mama en mama to be. Je lichaam heeft het nodig om te ontspannen, tot rust te komen om daarna weer optimaal te kunnen functioneren. De massages bij SAVI zijn gericht op jou als persoon en wensen. Een fijne massage bij jou aan huis, zodat jij maximaal kunt genieten van de ontspanning die er ontstaat in jou lijf. Met de speciale behandeltafel met borst en buikuitsparing tover ik jou woonkamer om tot een fijne rustige massagekamer. Wist je dat een massage vele voordelen heeft, zowel tijdens de zwangerschap als de periode erna;

  • Een betere doorbloeding en dus betere afvoer van afvalstoffen;
  • Vermindering van spierspanning;
  • Toename van gelukstofjes als endorfine en serotonine;
  • Vermindering van pijnklachten;
  • Zorgt voor algehele ontspanning en vermindering van stress en slaapproblemen.

 

ZWANGERSCHAPS-MASSAGE

Ontspannen is voor iedereen belangrijk, maar zeker als je zwanger bent. Een zwangerschaps-massage helpt zwangerschapsklachten te verminderen. Verzorg je lichaam en geest tijdens de overgang naar het moederschap. Een zwangerschapsmassage is een moment voor jou en je baby om even helemaal tot rust te komen en de ontspanning in je lijf te voelen.

 

Deze zwangerschapsmassage is er op gericht om jouw hele lichaam te laten ontspannen. Zijn er klachten tijdens je zwangerschap, dan besteden we daar extra aandacht aan. Met de speciale zwangerschapsbehandeltafel kun je weer even op je buik liggen terwijl je buikt wordt ondersteund. De massage is zacht, maar stevig, liefdevol en met aandacht. Een zwangerschapsmassage kan al vanaf 12 weken zwangerschap tot aan het einde van je zwangerschap. En kan ook meerdere keren in je zwangerschap worden toegepast.

 

De zwangerschapsmassage is een moment voor jou. De massage zelf duurt 60 minuten, maar ik ben ongeveer 1,5 uur aanwezig zodat we volledig de tijd hebben voor een gesprekje, een kopje thee en zodat jij rustig kan bijkomen na de massage. Mijn advies is om ook na de massage de tijd te nemen om echt even tot rust te komen.

MAMA-MASSAGE

Een mama-massage is een manier om je lichaam te helpen bij het herstel na een zwangerschap, de bevalling en de periode erna. Komt tot rust en voel de energie weer door je lichaam stromen. Ik kom bij jou thuis, zodat jij je volledig kan richten op de ontspanning tijdens en na de massage.

 

Na de geboorte van je kindje(s) heeft je lijf tijd nodig om te herstellen, maar tegelijkertijd draag je fulltime de zorg voor je baby. Een balans die niet altijd even makkelijk is. Tijdens de postpartum massage, werk ik doelgericht op ontspanning, daar waar jij het nodig hebt. Voelt je rug nog beurs van de bevalling, dan pakken we dat aan. Zitten je schouders vast vanwege de nieuwe houding met voeden en tillen van je kindje. Dan focussen we daar op en geef ik je eventueel tips bij een fijne voedingshouding. 

 

Naast de algemene effecten van een massage, heeft een postpartum massage de eigenschap om ook verwarmend en helend te werken. Door het gebruik van verwarmende olie en het kopje kruidenthee wat ik voor je meeneem. Deze massage is echt een moment voor jou als nieuwe moeder! Want lieve mama, als jij je ontspannen voelt, voelt je kindje dat met jou mee. De massage zelf duurt 60 minuten, maar ik ben ongeveer 1,5 uur aanwezig zodat we volledig de tijd hebben voor een gesprekje, een kopje thee en jij rustig kunt bijkomen na de massage.  

INVESTERING

ZWANGERSCHAPS-MASSAGE

De kosten voor een zwangerschapsmassage van 60 minuten bij jou aan huis zijn €90,- 

♥ Prijzen zijn inclusief een kopje ontspanningsthee, een voetenbadje gevuld met magnesiumvlokken en een telefonische intake. 

MAMA-MASSAGE

De kosten voor een mama-massage van 60 minuten bij jou aan huis zijn €90,-. 

♥ Prijzen zijn inclusief een kopje kruidenthee, een voetenbadje gevuld met magnesiumvlokken en een telefonische intake. 

SAVI richt zich op de moeder en kind uit de omgeving Hilversum en omstreken. Mocht de reistijd meer dan vijftien minuten bedragen vanaf Hilversum-Kerkelanden, 

dan breng ik een tegemoetkoming in reiskosten van €0,23,- per km. in rekening. Eventuele parkeerkosten worden ook in rekening gebracht. 

Volg ons ook via social media

Een kijkje achter de schermen. En tips & tricks die jij wilt weten voor een mindful moederschap