Over mij

milou

Over mij

Welkom! Ik ben Milou, trotse moeder van een prachtige zoon (’20) en dochter (’23) en daarnaast algemeen fysiotherapeut, ZwangerFit& MamaFit docente, babymassage masseur, zwangerschap en postpartum masseur. En de drijvende kracht achter SA-VI. Als fysiotherapeut kwamen er regelmatig vrouwen in de praktijk met klachten die te herleiden waren aan een zwangerschap of bevalling. Waarbij in sommige gevallen jaren later de klachten nog aanwezig waren. Dat fascineerde mij, waarom hadden deze vrouwen klachten en wat kon er preventief gedaan worden om dit te voorkomen. Ik dacht, dit moet en kan beter. Ik wilde er zijn voor deze doelgroep en startte met de ZwangerFit opleiding. Na een aantal jaren ZwangerFit en MamaFit lessen te hebben gegeven, ben ik mezelf nog meer te gaan verdiepen in het onderwerp en heb ik diverse cursussen en scholingen gevolgd, waarna al gauw het idee ontstond om SA-VI op te richten.  

Mijn missie

Als mama weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om lief voor jezelf te zijn. Met de verschillende behandelingen die ik jou aanbied en begeleiding op maat kunnen we er samen voor zorgen dat we toekomstige klachten voorkomen. Mijn missie is dan ook om er voor jou te zijn tijdens jouw zwangerschap en de periode hierna. Dat jij je fit kan voelen in deze bijzondere periode, jij leert te vertrouwen op jouw lichaam en jij jouw lichaamsbesef vergroot door kennis en toepassing hiervan in het dagelijks leven. Je te laten ervaren wat een massage kan betekenen voor jou en je kindje. In een ontspannen staat kunnen je lichaam en geest tot rust komen en wordt het zelfhelend vermogen geactiveerd. Hoe mooi is het, om dit ook samen met jouw kindje te ervaren, zodat jullie band nog sterker wordt en jullie samen groeien. 

 

 

SA-VI staat voor gezondheid en vitaliteit. Ontspan de geest, herstel het lichaam en herleef de ziel. Een ontspannen start voor jou als mama (to be) en jouw baby. Bewust, liefdevol en met aandacht. Dat is de kracht van SA-VI. Vitaliteit door beweging en aandacht, en ik hoop dit bij jou te mogen overbrengen. 

IMG_5567

Volg ons ook via social media

Een kijkje achter de schermen. En tips & tricks die jij wilt weten voor een mindful moederschap